יום שלישי, 27 בינואר 2015

Icing


אולי זה החסך בבנות (ושיהיו בריאים הבנים המקסימים שלי), אולי זו החיבה היתרה שלי לתחום ה DIY והיצירה, ואולי זו העובדה שאני מאותגרת התבגרות, גרמו להקדיש ערב שלם להכנת עוגיות מקושטות, המוכרות בשם ROYAL ICING COOKIES. 
לאחר שחקרתי במשך מספר ימים את אופן ההכנה ונפעמתי משלל הדוגמאות וממיומנויות הקישוט שראיתי ברשת לעוגיות הטרנדיות האלה, החלטתי גם אני לנסות, והאמת היא שממש נהניתי! כשהעליתי את תמונות התוצאה הסופית לפייסבוק לא תיארתי לי כמה תגובות הן תקבלנה, כי בעיניי זה נראה חובבני משהו, וראשוני, משהו שצריך לפתח, אבל מסכימה שלפעמים לא משנה מה יוצא, העיקר שנהנים.
אז למי שקיבלה חשק ובא לה גם להתנסות, אני מצרפת כאן מתכון והוראות.

בהצלחה!

***
להכין מראש:
בקבוקי צבע קרם "רויאל אייסינג" מוכנים* (אני רכשתי בחנות לדברי אפייה ומוצרים לימי הולדת)
מספריים לפתיחת הבקבוקים
קיסמים לעיטור
סוכריות קישוט
קורצי עוגיות בצורות
שיפודים (במידה ותירצו עוגיות על מקל), אותם יש להרטיב כדי שלא ישרפו באפייה
לחמם תנור ל 170 מעלות 
תבנית מרופדת בנייר אפייה
רשת צינון (לא חובה)
*את הקרם ניתן להכין לבד, אני העדפתי לפחות בפעם הראשונה ללכת על השיטה הפשוטה והפחות מלכלכת

מתכון לעוגיות בסיסיות ואופן ההכנה:
1. מערבבים במיקסר 
   3 כוסות קמח
   200 גרם מחמאה
   2 שקיות סוכר וניל
   1 כוס סוכר
   2 ביצים
2. את הבצק שנוצר מצננים מעט במקרר
3. מכינים משטח מקומח היטב ומרדדים (לעוגיות על שיפוד צריך עלה לפחות בעובי 3 ס"מ)
4. קורצים את הצורות הרצויות ומשפדים אם רוצים
5. מניחים את העוגיות בתבנית המרופדת
3. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים משך 20 דקות או עד שהעוגיות משחימות קלות

קישוט:
לאחר שציננתם את העוגיות היטב מתחילים בקישוט.
ממליצה לחפש דוגמאות להשראה באינטרנט.
כשסיימתם לקשט השאירו לייבוש למשך כ-6-7 שעות/ לילה.

***

נשיקות, בנות, עוגיות,

הגר







עוד תמונות באינסטוש שלי hagar_ta@



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה